Jeg hadde på meg røde sokker når jeg skulle gjøre noe jeg gruet meg til eller være ekstra skjerpet.

Det var min lille hemmelighet, og endel av mine forberedelser. Før jeg skulle på scenen, i forhandlinger med tillitsvalgte, i større omstillinger, eller styremøter i 9 etasje der konsernledelsen var tilstede.

Jeg hadde mitt lille rituale fordi jeg visste at jeg drasset med meg unødig gruing, og negativt tankekjør. Det tok så stor plass i hodet mitt, tok nattesøvn og matlyst i perioder. Jeg overtenkte og jeg var en perfeksjonist. 10 av 10 var ok, 9 av 10 var ikke ok, og sånn holdt jeg på.

Jeg var heldig, mine ledere så meg tidlig, og jeg fikk god støtte, både coach og mentor har jeg brukt opp igjennom. Jeg fikk noen verktøy som har vært med meg siden.

Jeg visste at en dag skulle jeg være noe tilsvarende for andre. I mine HR roller i 20 år har jeg støttet uten å tenke så mye over den delen av lederskapet.

De siste 3 år som Executive Business Coach har jeg årlig jobbet med ca 20 ledere, mellomledere og toppledere 1:1. Noen ganger er det "røde sokker" som skal implementeres og gjøres om til mer hensiktsmessige programmer.

Har du de verktøyene du trenger for å være en god leder? Trenger du noen flere? Eller vil du bytte ut noen? 

Her kan du lese om noen av de jeg har jobbet med. 👇👇👇

Roger von Zernichow

I forbindelse med  ønske om å bytte jobb, hadde jeg behov for hjelp til å sortere egne tanker og refleksjoner, tydeliggjøre mine mål og ønsker og konvertere disse til konkrete handlinger og steg.  Takket være Cathrine's kyndige rådgivning fikk jeg god hjelp til å tydeliggjøre hva jeg egentlig ønsket å få ut av mitt neste skritt i karrieren, og dette resulterte i en mye mer effektiv tilnærming til prosessen med å søke, identifisere og lande min neste utfordring! Stor takk til Cathrine for super hjelp og bistand, og jeg kan anbefale henne varmt til alle som har behov for en sparringspartner og coach! 

Leder

Jeg er leder i en liten avdeling i et stort utenlandsk konsern som så mange andre bedrifter gjennomgår store endringsprosesser. Jeg var også i en fase personlig hvor jeg tenkte mye på hvor jeg selv var i live og hvilken retting jeg var på vei. I tillegg til den viktige kjemien i en sånn relasjon, opplevde jeg Catherine som profesjonell, kompetent og nærværende. Hun er veldig god til å stille de riktige og gode spørsmål som fikk meg til å reflektere, se ting i et nytt perspektiv, finne løsninger samt vurdere mine egne prioriteringer.

Ida Andberg

Etter 20 år i Retail inntar jeg nå ny rolle som lokalbanksjef i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Jeg oppfordrer alle mine kontakter som vurderer eller må søke seg til ny stilling - å gå etter selskapets verdier og ledelse fremfor bransje og tittel.

Jeg hadde stor glede av å drøfte denne problemstillingen med coach og sparringspartner Cathrine Lie Strand. Hun stilte de riktige spørsmålene, utfordret og støttet meg gjennom hele prosessen.

Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Vi du lære deg å grue deg mindre?

Står du foran en tid som vil inneholde planlegging av nedbemanning og omstrukturering?

Vet du at du får det hektisk fremover og det vil være behov for din bistand og støtte?

Du vil være midt i, på siden av de som skal gjennomføre, støtte de som blir berørt, og du bør helst ligge ett skritt foran, og ivareta alle?

Eller skal du holde en stor presentasjon?
Du skal på jobbjakt, men er usikker på intervju situasjonen?
Eller vil du lære mer om å presentere deg på en selgende måte?
Kanskje du vil bli gründer, og vet du må selge selv om du egentlig er innadvendt?

Du gruer deg til forventningen andre har til deg om å være en god relasjonsleder og smalltalker?

Jeg kan hjelpe deg.

Fortell meg mer
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Individuell coaching helt til mål 

Du vet du vil og du vet at du vil ha hjelp. Du er villig til å gjøre jobben og gleder deg til prosessen.

Du er ny leder, leder i endring eller ønsker en å sparre med.

Kanskje du  ønsker å jobbe med din egen merkevare for å bli synlig for veien videre i din lederkarriere, samtidig som du vil avslutte med stil.


Jeg er din coach og din guide på veien.

Når du er klar for forpliktelsen får du:

  •  Kartleggings- og målsetningssamtale før oppstart.
  •  Forventningsavklaring og innsats innenfor tidsperioden
  •  Skriftlig avtale med plan og evaluering underveis
  • Struktur for oppfølging mellom coachingsamtalene
     

Jeg står løpet ut med deg!

1:1 Coaching

LinkedIn-profilen din er for dårlig og du vet det!

Går du glipp av drømmejobben? Får du ikke synlighet på Linkedin i selskapet ditt?

Det er et ork og mulighetene kommer ikke din vei!

Har du 2-3 timer, så blir du klar?

Jeg ser på din profil i forkant, vi møtes og har fokus der det trengs. Du gjør en hjemmeoppgave, og får feedback og støtte underveis.

Jeg følger deg etterpå og veileder underveis. Vi møtes, eller ses på Zoom, i messengerfeltet på LinkedIn og på tlf.

Du blir invitert inn i en aktiv, lukket FB gruppe sammen med ca 200 andre som har gått på kurs.

Du kan få Synlighet på LinkedIn kurs til revisit pris, for oppdateringer i etterkant.

Dette koster 6 000,- ekskl mva.

Ønsker du eller din bedrift en time pr måned, be om tilbud.

Jeg vil bli mer synlig på LinkedIn

Uforpliktende kontakt 

Hvordan kan jeg hjelpe deg i ditt lederskap? 

Cathrine Lie Strand 

LinkedIn er min viktigste møteplass. Klikk her og møt meg der!

Cathrine har jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift  i over 25  år for større retailkjeder og næringsliv. Hun har en bachelor i mf/ledelse fra BI og er sertifisert Executive/Teamcoach.

Hun har ledet større endringsprosesser fra et HR perspektiv, og stått igjennom tøffe tak, snublet, og fortsatt. Hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, ble nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv. Hun ble karriererådgiver/coach i AS3, og ble overrasket over historiene hun fikk høre. Det viste seg at hun ikke var ferdig med HR likevel, for det var umulig å avslå en spennende jobb som HR direktør når et av Norgesgruppens profilhus ble presentert henne. Dessuten ville hun bevise at det gikk an å gjøre det på en annen måte enn hva hun var blitt fortalt fra mange hold.

Hun har jobbet som prosesskonsulent i Maze,og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder. Der samarbeidet hun ofte med HR og drift, og lærte mer om kriterier for laserfokus og beste praksis.

 2018 startet hun sitt eget selskap Potensialbygger, hvor hun leverer Executive business Coaching tjenester og lederutvikling for næringslivet og 1;1. Potensialbygger bistår både enkeltpersoner og HR/bedrifter i den omstilling de nå står overfor.

Hun og samarbeidspartner Mona Kotte-Eriksen lanserte sommeren 2020 et konsept for de som ønsker bistand i veien videre i ny karriere. Online Jobbsøkerkurs selges nå til bedrifter som ønsker å gi de som har mistet jobben en starthjelp på veien videre mot sin neste jobb. Kurset selges også til enkeltpersoner. Konseptet har blitt godt mottatt i markedet.