Bli kjent med Potensialbygger

Det handler om å bygge og styrke merkevare og synlighet, både på individ og organisasjonsnivå.

 

Cathrine Lie Strand i Potensialbygger_om oss

Cathrine Lie Strand

Cathrine har jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift  i over 25  år for større retailkjeder og næringsliv. Hun har en bachelor i mf/ledelse fra BI og er sertifisert Executive/Teamcoach.

Hun har ledet større endringsprosesser fra et HR perspektiv, og stått igjennom tøffe tak, snublet, og fortsatt. Hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, ble nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv. Hun ble karriererådgiver/coach i AS3, og ble overrasket over historiene hun fikk høre. Det viste seg at hun ikke var ferdig med HR likevel, for det var umulig å avslå en spennende jobb som HR direktør når et av Norgesgruppens profilhus ble presentert henne. Dessuten ville hun bevise at det gikk an å gjøre det på en annen måte enn hva hun var blitt fortalt fra mange hold.

Hun har jobbet som prosesskonsulent i Maze,og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder. Der samarbeidet hun ofte med HR og drift, og lærte mer om kriterier for laserfokus og beste praksis.

I 2018 startet hun for seg selv med selskapet Potensialbygger AS, der hun driver med foredrag,lederutvikling og coaching, samt at hun har det siste året kjørt snart 30 kurs i Synlighet på LinkedIn for enkeltpersoner og bedrifter. 

Cathrine administrerer flere FB grupper for tidligere kursdeltagere på LinkedIn for bedrifter, grundere og ledere som ønsker å skinne på LinkedIn. 

Hun jobber også 1:1 med ledere og andre som ønsker å jobbe med egen merkevare på LinkedIn. 

Potensialbygger bistår både enkeltpersoner og HR/bedrifter i den omstilling de nå står overfor.

Da Mona tok kontakt, etter 15 år, (jobbet sammen på IKEA),så var det ingen tvil om at de hadde en oppgave å gjøre sammen. Det å gå fra det trygge, og realisere drømmen om å jobbe med det de brenner for, gir stor mening.

Hun og samarbeidspartner Mona Kotte-Eriksen lanserte sommeren 2020 et konsept for de som ønsker bistand i veien videre i ny karriere. 

LinkedIn er den viktigste møteplassen. (utenom personlige møter)

Ta kontakt: 994 83 525

Klikk her og kontakt meg på LinkedIn!

Coaching
Mona Kotte-Eriksen i Potensialbygger_om oss

Mona Kotte-Eriksen

Mona har lang erfaring som engasjert og kommersiell leder innen markedskommunikasjon og merkevarebygging.

Hun har 24 års ledererfaring fra store retailkjeder, hvor hun også har sittet i toppledergrupper.

Hun har lang erfaring i å bygge opp in-house miljøer med fokus på rett kompetanse i forhold til dagens behov.

Hun har jobbet med endringsprosesser og vært ansvarlig for rekrutteringsprosesser, så hun vet hva hun ser etter i en god kandidat.

Hun har en bachelor i Markedskommunikasjon og ledelse fra BI, og har tatt ulike kurs innen ledelse og coaching i regi av IKEA intn. 

Mona har etter mange år hoppet av en fast lederjobb I Kid Interiør, ett av Norges mest lønnsomme retailselskaper, for å forfølge drømmen sin om å jobbe med potensialarbeid.

I mars i år inngikk Mona samarbeide med Potensialbygger for å jobbe med utvikling og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på organisasjonsnivå.  

Hun har et stort engasjement i å få frem det beste i hver enkelt, er en god samtalepartner og karriereveileder.

Står du foran en høst nå hvor fokuset ditt er å få ny jobb? Da  kan Mona hjelpe deg. Hun er sertifisert karriereveileder fra NTNU. 

Mona har lang erfaring med merkevarebygging og tar den kompetansen inn i arbeidet med de som enten jobber med egen merkevare, eller bedriftens merkevare.

I tillegg selger hun online jobbsøkerkurset til bedrifter som ønsker å gi de som har mistet jobben en starthjelp på veien videre mot sin neste jobb. Mona brenner for merkevarebygging og mener at dette kurset både er viktig for å ivareta de som mister jobben,  men  det er et vel så viktig tiltak i forhold til de som blir igjen.

Kurset selges også til enkeltpersoner. Konseptet har blitt godt mottatt i markedet.

Mona administrerer også FB gruppen til Jobbsøkerkurset. 

LinkedIn er den viktigste møteplassen. (utenom personlige møter)

Ta kontakt: 916 31 478

 Klikk her og kontakt meg på LinkedIn!

Karriereveiledning

Vår historie

I 2018 startet Cathrine Potensialbygger fordi hun vil støtte mennesker i endring, og det på en måte hun har tro på. Cathrine har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift i over 25 år for større retailkjeder og næringsliv.


Potensialbyggers mål er å bidra til potensialbygging og fasilitere endringsreiser for å styrke lederskap og merkevare, 1:1 og på organisasjonsnivå.
 

Ved å få ledere/organisasjoner til å lage seg en større flytsone og sprenge komfortsonen i sitt daglige arbeid, utløses et større potensiale som resulterer i bedre resultater.

Det å finne potensialet, jobbe med hindringene og komme til neste nivå, og innarbeide nye vaner for bedre standard, er hardt arbeid.

For å få til det, så trengs det både støtte og å finne ut hva som skal til for å ville utvikle seg til neste nivå. Det trengs en som kan lytte, utfordre, og tilby et sted for refleksjon, for å disrupte autopiloten, og skape nye spor.

Vi motiveres av å støtte andre i deres vei til å prestere bedre, og vi er både utfordrende og støttende. Vi stoler på at med å være så til de grader tilstede i menneskemøter, så tørr vi også å fokusere der vi ser at potensialet er størst, og det er kanskje den vanskeligste veien å gå, for de vi møter. Det er der vi er best, vi bevisstgjør og graver, støtter og fokuserer, og etter hvert har vi kommet til neste nivå.


Der har du oss, det er dette vi kan tilby deg, og vi kaller oss Potensialbygger fordi det er det vi er. Vi finner grunnmuren, og bygger ut, og når du står støtt, så klarer du deg selv, på et nytt nivå.

Det handler om å styrke + bygge= merkevare & synlighet, både på individ og organisasjonsnivå.
 

Vil du lykkes? Vi vil jobbe med deg som er klar for videreutvikling, eller du som er ansvarlig for endringsprosesser.


Vi tilbyr:
🔸Merkevarebygging

🔸Synlighet på LinkedIn både 1:1 og for bedrifter

🔸Executive Business Coaching til ledere/toppledere 

🔸Karriereveiledning og nedbemanning

🔸Bistå i endringsarbeid

🔸Lederutvikling

Kurs:
🔸 "Synlighet på LinkedIn" åpne kurs, for bedrifter og 1:1
🔸Hvordan bygge deg som merkevare
🔸 Online Jobbsøkerkurs