LinkedIn-profilen din er for dårlig og du vet det!

Går du glipp av drømmejobben? Får du ikke synlighet på LinkedIn i selskapet ditt?  Ønsker du å fremstå som ekspert i ditt felt, men vet ikke hvordan du skal gå frem? Nå ut?

Det er et ork og mulighetene kommer ikke din vei!

Har du 3-4 timer, så blir du klar?

Jeg ser på din profil i forkant, vi møtes og har fokus der det trengs. Du gjør en hjemmeoppgave, og får feedback og støtte underveis.

Jeg følger deg etterpå og veileder underveis. Vi møtes eller ses på Zoom, i messengerfeltet på LinkedIn og på telefon.

Du blir invitert inn i en aktiv, lukket FB gruppe sammen med over 200 andre som har gått på kurs.

Dette koster 7 500,- ekskl mva.

Du får Synlighet på LinkedIn kurs til revisit pris, for oppdateringer i etterkant.

PS: Ønsker du eller din bedrift fast oppfølging på månedsbasis, be om tilbud. Vi bistår i implementeringsarbeid og skaper gjennomføringstro og vilje, sammen med deg.

Vi har også egne nettverksgrupper for Bedrift og for grûndere.

 

Her får du personlig hjelp med din LinkedIn-profil 

"Jeg har tredoblet omsetningen og kontakter  på LinkedIn på 3 år,  og nå får jeg direkte henvendelser og oppdrag via meldingsfeltet  på LinkedIn ukentlig."

Jeg har hjulpet mange til å få resultater og bli mer synlig, ta kontakt, så hjelper jeg deg /din bedrift. 

Tid for resultater med personlig merkevarebygging!

Ranveig Rønningen Saaghus

Jeg har benyttet Cathrine til å holde kurs for mine kunder om LinkedIn, og jeg kommer til å benytte henne igjen.

Hun skreddersyr og tilpasser ut fra hva kundenes behov og ikke minst; hvilke nivå de er på. Når hun ser hva kundene trenger å bli utfordret på, er hun direkte med et glimt i øyet.

Hun har mye kunnskap om å være synlig og aktiv på LinkedIn. Vårt samarbeid startet med at jeg selv var på kurs hos Cathrine og fikk inspirasjon til å jobbe med egen synlighet på LinkedIn, og hun er fortsatt en sparringspartner for meg.

Cathrine er rask til å svare og følge opp. LinkedIn er stadig i endring, og Cathrine holder seg oppdatert. Det er trygt for oss som ikke makter å følge med slik Cathrine gjør.

Trine Åldstedt

 Dette er en KNALL investering for deg som ønsker en profesjonell, erfaren, konkret og tydelig sparringpartner.

Cathrine så på profilen min i forkant, vi jobbet igjennom forbedringspunkter, og jeg fikk oppfølging i etterkant helt til profilen var oppdatert og jeg var i gang med å skrive innlegg.

Malverk, struktur, to the point, lett tilgjengelig og enkelt å følge.

Effekten viser seg umiddelbart, med resultater, synlighet og engasjement.

Med denne investeringen gjør Cathrine det moro å skape resultater på LinkedIn.

Jeg anbefaler det varmt! 

Anne Lise Heide

Jeg deltok på LinkedIn-kurs med Cathrine i mars 2020, og det var virkelig helt suverent.

Jeg trodde jeg kunne mye om LinkedIn fra før, men jeg lærte masse på kurset og ble virkelig inspirert til å ta fatt i min egen LinkedIn profil + at det var triggeren som fikk meg til å begynne å dele artikler og innhold på LinkedIn.

Etter det har jeg hatt glede av å være med i Cathrine sin Facebookgruppe for tidligere deltakere, der vi stadig får inspirasjon og faglig påfyll, og jeg valgte å ta en revisit på kurset i august. for å lære enda mer.

Cathrine er sannsynligvis Norges fremste ekspert på LinkedIn, og jeg anbefaler kursene hennes på det varmeste.

 

Cathrine Lie Strand 

Klikk her og møt meg på LinkedIn!

Cathrine har jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift  i over 25  år for større retailkjeder og næringsliv. Hun har en bachelor i mf/ledelse fra BI og er sertifisert Coach, Mentor, Teamcoach og NLP Trainer.

🔵 Hun har ledet større endringsprosesser fra et HR perspektiv, og stått igjennom tøffe tak, snublet, og fortsatt. Hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, ble nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv. Hun ble karriererådgiver/coach i et stort omstillingsselskap, og ble overrasket over historiene hun fikk høre. Det viste seg at hun ikke var ferdig med HR likevel, for det var umulig å avslå en spennende jobb som HR direktør når et av Norgesgruppens profilhus ble presentert henne. Dessuten ville hun bevise at det gikk an å gjøre det på en annen måte enn hva hun var blitt fortalt fra mange hold.

🔵 Hun har jobbet som prosesskonsulent i Maze,og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder. Hun forstår hva som skal til i de ulike ledd i en organisasjon for å få til gjennomføring og endring.  Der samarbeidet hun med HR og drift, og lærte mer om kriterier for laserfokus og beste praksis.

 🔵I 2018 startet hun sitt eget selskap Potensialbygger, hvor hun leverer Executive business Coaching tjenester og lederutvikling for næringslivet og 1:1.

🔵 Siden 2019 har Cathrine holdt over 60 kurs i Synlighet på LinkedIn, åpne kurs og for bedrifter. Det startet med at hun fikk flere henvendelser om hva hun gjorde på LinkedIn. Hun hadde ikke tenkt på at det var en salgbar kompetanse. Hun hadde bare gjort som hun pleide. Hun har skrevet i alle år og jobbet med intern kommunikasjon i alle sine jobber. Hun tenkte på sin LinkedIn profil som sin personlige nettside, og markedet som et sted hun inspirerte. Dette er et godt eksempel på ubevisst kompetanse som har blitt en stor del av hennes tjenestetilbud i markedet.

 🔵 Potensialbygger bistår både enkeltpersoner og HR/bedrifter i den omstilling de står overfor. De ville "disrupte" jobbsøkermarkedet og leverer svært konkurransedyktige priser med høy kvalitet på sitt nettbaserte jobbsøkerkurs.

🔵 I 2021 har vi laget nettverksgrupper for bedrifter og for grûndere med eget nettkurs, webinarer, og lukkede grupper.